Becsapódott a villám az életembe!

Fehérváry Andrea - könyv

2017 decemberében egy hétköznap reggel rutinszerűen megnyitottam az e-mailjeimet. Egy gratuláló levél landolt a gépemen. Az állt benne, hogy én lettem az Álomgyár Kiadó és a Jelen Vagyok Tehetséggondozó Egyesület regénypályázatának a nyertese! Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot.
Egy órán keresztül, mereven és némán bámultam a képernyőt, moccanni sem mertem, nehogy elillanjon a pillanat. Tudtam, hogy az életem megváltozott.

De hogyan lettem én szerző?
Bevallom, ezen magam is elgondolkoztam már, hogy nyakon csípjem a kezdetet. Talán a harmadik osztályos városi fogalmazásverseny győzelme az oka? A könyvtár szakkörös múltam? Vagy az állandó naplóírás, amitől természetes számomra a képek és érzések írásban való rögzítése? Esetleg a szakmai újságcikkek vagy az olasz-magyar fordításaim? 

Néhány búvár tankönyvre felettébb büszke vagyok, fordítás közben rengeteget tanultam a magyar nyelv gyönyörű rejtelmeiről.

Fehérváry Andrea - munka

Tény és való, egyszer csak lett egy füzetem, telis-tele regény ötletekkel és kisebb jelenetekkel. Mi több, az indiai útinaplóm történetei is kibővültek ezzel-azzal. Mire a felhívást olvastam, hogy „nem lapul-e éppen a fiókodban egy kész regény”, úgy éreztem, nekem címezték a hirdetést, és egy kis helyrepofozás után gyorsan be is küldtem az irományom. Hát valahogy így…

Mit csinálok, amikor nem írok?
A könyv megjelenése óta többen kérdezték: Akkor te már csak írsz? Nem, van egy civil munkám, épp ugyanúgy, mint eddig :). Az olasz Cressi búvárfelszerelés gyártó cég márkaképviseletét látom el másodmagammal
Magyarországon és további két országban. Elsősorban az iroda vezetése és a külkereskedelem az én reszortom, de azért „szakmai kötelezettségként” a búvárkodás is beugrott az életembe annak idején. Két nagy gyermekem van, akikkel jóban-rosszban összetartunk. A fiam a sportokban jeleskedik, a lányom inkább a művészeti irányzatok képviselője.
Járok jógázni, sokáig néptáncoltam és salsáztam, szeretek bicajozni és túrázni, nagy kedvencünk a Magas-Tátra. Általában tanulok is valamit, most éppen az angolt gyúrom. Továbbá el kellene vinnem a kutyát sétálni minden este… Khm…

És mi az, amit a legjobban szeretek szabadidőmben? Hát olvasni és utazni!

IN-DIA-DAL Fehérváry Andrea

Namasté! 

Fehérváry Andrea

Fehérváry Andrea

Friss bejegyzéseim

Könyveim

Iratkozz fel hírlevelemre

Pillants be AZ INDIA SOROZAT KULISSZATITKAIBA!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Most megajándékozlak kedvenc indiai slágereimmel!

Ajándék zenei válogatás