Becsapódott a villám az életembe!

Fehérváry Andrea - könyv

2017 decemberében egy hétköznap reggel rutinszerűen megnyitottam az e-mailjeimet. Egy gratuláló levél landolt a gépemen. Az állt benne, hogy én lettem az Álomgyár Kiadó és a Jelen Vagyok Tehetséggondozó Egyesület regénypályázatának a nyertese! Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot.
Egy órán keresztül, mereven és némán bámultam a képernyőt, moccanni sem mertem, nehogy elillanjon a pillanat. Tudtam, hogy az életem megváltozott.

De hogyan lettem én szerző?
Bevallom, ezen magam is elgondolkoztam már, hogy nyakon csípjem a kezdetet. Talán a harmadik osztályos városi fogalmazásverseny győzelme az oka? A könyvtár szakkörös múltam? Vagy az állandó naplóírás, amitől természetes számomra a képek és érzések írásban való rögzítése? Esetleg a szakmai újságcikkek vagy az olasz-magyar fordításaim? 

Néhány búvár tankönyvre felettébb büszke vagyok, fordítás közben rengeteget tanultam a magyar nyelv gyönyörű rejtelmeiről.

Fehérváry Andrea - munka

Tény és való, egyszer csak lett egy füzetem, telis-tele regény ötletekkel és kisebb jelenetekkel. Mi több, az indiai útinaplóm történetei is kibővültek ezzel-azzal. Mire a felhívást olvastam, hogy „nem lapul-e éppen a fiókodban egy kész regény”, úgy éreztem, nekem címezték a hirdetést, és egy kis helyrepofozás után gyorsan be is küldtem az irományom. Hát valahogy így…

Mit csinálok, amikor nem írok?
A könyv megjelenése óta többen kérdezték: Akkor te már csak írsz? Nem, van egy civil munkám, épp ugyanúgy, mint eddig :). Az olasz Cressi búvárfelszerelés gyártó cég márkaképviseletét látom el másodmagammal
Magyarországon és további két országban. Elsősorban az iroda vezetése és a külkereskedelem az én reszortom, de azért „szakmai kötelezettségként” a búvárkodás is beugrott az életembe annak idején. Két nagy gyermekem van, akikkel jóban-rosszban összetartunk. A fiam a sportokban jeleskedik, a lányom inkább a művészeti irányzatok képviselője.
Járok jógázni, sokáig néptáncoltam és salsáztam, szeretek bicajozni és túrázni, nagy kedvencünk a Magas-Tátra. Általában tanulok is valamit, most éppen az angolt gyúrom. Továbbá el kellene vinnem a kutyát sétálni minden este… Khm…

És mi az, amit a legjobban szeretek szabadidőmben? Hát olvasni és utazni!

IN-DIA-DAL Fehérváry Andrea

Namasté! 

Fehérváry Andrea

Fehérváry Andrea

Friss bejegyzéseim

Könyveim

  • A könyvek értékesítése jelenleg szünetel.
  • A könyvek értékesítése jelenleg szünetel.
  • A könyvek értékesítése jelenleg szünetel.
  • A könyvek értékesítése jelenleg szünetel.

Iratkozz fel hírlevelemre

Pillants be AZ INDIA SOROZAT KULISSZATITKAIBA!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Most megajándékozlak kedvenc indiai slágereimmel!

Ajándék zenei válogatás