Fehérváry Andrea

a szerzőről

Baján születtem, húszas éveimben Olaszországban éltem, ahol a perugiai Universitá per Stranieri-t látogattam. Olasz tolmácsként és fordítóként dolgoztam éveken át. Ekkor érintett meg a közvetítő szerep szépsége és a formálható nyelvi eszközök változatossága. Szakmai újságcikkeim, könyvfordításaim láttak napvilágot, majd külkereskedelmi céget alapítottam. Közel húsz éve egy olasz búvárfelszerelés gyártó vállalat márkaképviseletét látom el. Napjainkban szülővárosomban élek, két felnőtt gyermek édesanyjaként.

Utazásaim során különös érzékenységgel szívom magamba a különböző kultúrákat, és lelkesen mesélek a helyi szokásokról. Egyik legnemesebb feladatomnak a sztereotípiák lebontását tekintem, ahol a találkozásé a főszerep: pusztán ember az emberrel. Gondolatvilágomat a spiritualitás hatja át, melyre asztrológiai, jóga és folyamatos önismereti tanulmányaim rányomják bélyegüket. Arra a kérdésre keresem a választ, hogyan lehet a test, a lélek és a szellem összekapcsolásával egyensúlyban maradni, megtalálni és megtartani a derűt a hétköznapjainkban.

Fehérváry Andrea - Indiadal

Első regényem az In-dia-dal – melyben saját indiai útinaplómat is felhasználtam –, 2018-ban az Álomgyár Kiadó és a Jelen Vagyok Tehetséggondozó Egyesület „Jelenem és álmom” című pályázatának díjnyertes könyve lett. 2019-ben az Aranykönyv, és a Margó-díj jelöltjei közt is szerepelt.

“De legyen ez is része a kihívásnak:
Tanuljon mindenki attól, aki felé húz a szíve, vagy tapasztaljon, amerre az élete iránytűje sodorja.”

Olvass bele...

Pillants be AZ INDIA SOROZAT KULISSZATITKAIBA!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Most megajándékozlak kedvenc indiai slágereimmel!

Ajándék zenei válogatás