Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő megnevezése

Cégnév: Castelbianco, Fehérváry Andrea EV
Székhely: 6500 Baja, Klapka Gy. u. 16.
Postacím: 6500 Baja, Klapka Gy. u. 16.
E-mail: info@fehervaryandrea.com
Telefon: 0036 70/273-1516
Fax: –
Honlap: fehervaryandrea.com

Tárhelyszolgáltató: Lebaker Kft 1165 – Budapest, Bökényföldi út 101.

Castelbianco, (a továbbiakban  szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Castelbianco  adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők az alábbi honlapcímen: fehervaryandrea.com

Castelbianco fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató módosítására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét. Amennyiben kérdésed lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérlek, írd meg nekem, és megválaszolom kérdésedet.

Castelbianco elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Castelbianco a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Castelbianco adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok

  • 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.);
  • 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
  • 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
  • 2003. évi C. törvény – az elektronikus hírközlésről (Eht.);
  • 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.).

A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelés

 A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

személyes adat

az adatkezelés célja

 

felhasználónév

a felhasználó név az egyes adatbázisokban történő azonosításhoz elengedhetetlenül szükséges

 

e-mail cím

az e-mail cím Cégünk és a Felhasználó közötti kapcsolattartás célját szolgálja, például erre továbbítjuk a jelszót

 

jelszó

a felhasználói fiókba történő biztonságos belépést szolgálja

Sem a felhasználónév, sem az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyes adatot tartalmazzon. Így például nem szükséges, hogy a felhasználónév vagy az e-mail cím a Te nevedet tartalmazza. Teljesen szabadon dönthetsz arról, hogy ha olyan felhasználó nevet vagy e-mail címet adsz meg, amely a kilétedre utaló információt tartalmaz.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja a Te személyes hozzájárulásod.

Az adatkezelés időtartama

Cégünk a személyes adatokat a hozzájárulásodnak visszavonásáig kezeli. A hozzájárulást az info@fehervaryandrea.com  e-mail címre küldött levelében bármikor visszavonhatod.

A weboldalon regisztráló felhasználók adatai a felhasználói fiókba, Castelbianco ügyféladat kezelő adatbázisába kerülnek. Az ügyfélfiók adataival be lehet lépni a honlap regisztrált felhasználók számára elérhető felületeire.

Az adatkezelés célja: a felhasználók egymástól történő megkülönböztetése, az igénybe vett szolgáltatások nyomon követése, felhasználói szokások elemzése a szolgáltatás minőségének növelése céljából.

Megrendeléshez kapcsolódó adatkezelés

A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

személyes adat

az adatkezelés célja

 

Családi- és utónév

A családi és utónév megadása a webáruházunk termékeinek megrendeléshez szükséges. Amennyiben nem adod meg a nevedet, nem tudjuk a megrendelést teljesíteni.

Postai elérhetőség

A megrendelt termék kiszállításához szükséges. Amennyiben nem adod meg a postacímedet, nem tudjuk a megrendelést teljesíteni.

Számlázási adatok

A megrendeléséről minden esetben névre szóló számlát készítünk. Amennyiben nem adod meg a számlázási adataidat, nem tudjuk a megrendelést teljesíteni.

Telefonszám

Telefonszám megadása a rendeléssel kapcsolatos kérdések tisztázása érdekében szükséges. Amennyiben nem adod meg a telefonszámodat, nem tudjuk a megrendelést teljesíteni.

E-mail cím

E-mail cím a megrendelés teljesítésének aktuális állapotával kapcsolatos információk átadása érdekében szükséges. . Amennyiben nem adod meg a e-mail címedet, nem tudjuk a megrendelést teljesíteni.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja a Te személyes hozzájárulásod.

Az adatkezelés időtartama

Castelbianco  a Megrendeléshez kapcsolódó személyes adatokat a rendelés teljesítése idejére őrzi meg, ezt követően az adatokat töröljük.

HÍRLEVELEK

Castelbianco abban az esetben jogosult arra, hogy a honlapon történő regisztráció során megadott e-mail címedre a szolgáltatásaival összefüggő hírlevelet küldjön, amennyiben a regisztráció során a hírlevél igénylésére vonatkozó rubrikát bejelölöd. A számodra kiküldött hírlevelet a későbbiekre vonatkozóan következmény nélkül, bármikor lemondhatod a hírlevelek alján található leiratkozom linkre kattintva.

eDM Reklámok

Castelbianco  abban az esetben jogosult arra, hogy a honlapon történő regisztráció során megadott e-mail címedre a szolgáltatásaival összefüggő reklámot küldjön, amennyiben a regisztráció során a reklám igénylésére vonatkozó rubrikát bejelölöd. A számodra kiküldött reklámot tartalmazó e-mailről a későbbiekre vonatkozóan következmény nélkül, bármikor lemondhatod az e-mailek alján található leiratkozom linkre kattintva.

Hírlevélhez illetve eDM reklámhoz kapcsolódó adatkezelés

 A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

személyes adat

az adatkezelés célja

 

Keresztnév

Keresztnév használata a megszólítás érdekében szükséges

e-mail cím

az e-mail cím a kapcsolattartás célját szolgálja.

 

 

Az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyes adatot tartalmazzon. Így például nem szükséges, hogy az e-mail cím a Te nevedet tartalmazza. Teljesen szabadon dönthetsz arról, hogy e-mail címet adsz meg, amely a kilétedre utaló információt tartalmaz.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja a Te személyes hozzájárulásod.

Az adatkezelés időtartama

Cégünk a személyes adatokat a hozzájárulásodnak visszavonásáig kezeli. A hozzájárulást a hírlevelek vagy eDM levelek alján található leiratkozom linkre 1 kattintással visszavonhatod.

SÜTIK – Cookie tájékoztatás

A sütik alapvetően és eredetileg a böngészés megkönnyítésére vannak: ezek miatt nem kell mindig újra kitöltened az adataidat, ha hozzászólsz egy blogon, ebből tudják a többnyelvű weboldalak, hogy Te milyen nyelven akarsz olvasni, ezért tudsz bejelentkezve maradni a Facebookon és így tovább.

Vagy ha a weboldal Google Analyticset használ, akkor máris készít sütiket. A statisztikára viszont szükség van. A remarketing kód is sütikkel dolgozik. 

Léteznek sütik, melyek már az elfogadás előtt elhelyezkednek a látogató számítógépén. 
Szükséges Cookie-k: A szükséges cookie-k segítik a weboldalak használatát olyan alapfunkciók, mint például az oldalak navigálása és a webhelyek biztonságos területeihez való hozzáférés engedélyezéséhez. A weboldal nem működhet megfelelően ezen cookie-k nélkül.

Előnyben részesített cookie-k: Az előnyben részesített cookie-k lehetővé teszik a weboldal számára, hogy emlékezzen olyan információkra, amelyek megváltoztatják a webhely viselkedését vagy megjelenését, például az általad preferált nyelvet vagy régiót.

A statisztikai cookie-k segítenek a webhelyek tulajdonosainak megérteni, hogy a látogatók miként hatnak a weboldalakra azáltal, hogy névtelenül gyűjtik és jelentik az információkat.

Marketing cookie-k: A marketing cookie-kat a weboldalak látogatóinak nyomon követésére használják. A cél az, hogy olyan hirdetéseket jelenítsenek meg, amelyek relevánsak, érdekesek és értékesek az adott felhasználó számára.

A Google cookie letiltásáról ezen a linken is olvashatsz: http://www.google.hu/policies/privacy/ads/

 

Az adatokhoz való hozzáférés és az adatbiztonsági intézkedések

Az adatokhoz való hozzáférés és az adattovábbítás

Az általad megadott személyes adatokhoz kizárólag Castelbianco férhet hozzá. 

Castelbianco a személyes adataidat /Név, postázási adatok, telefonszám, e-mail cím/ csak a szállítással kapcsolatosan szerződött partnere /csomagkuldo.hu/ számára továbbítja. Az adatok szállító cég általi kezelésére és felhasználására  Castelbianco-nak mint jelen honlap üzemeltetőjének semmilyen befolyása sincs.

Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján Castelbianco köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a megrendelő (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem emel.

 Adatbiztonsági intézkedések

Castelbianco minden tőle elvárható, szükséges intézkedést megtesz az adatok biztonsága érdekében, gondoskodik azok védelméről különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Üzemeltető az általa nem kivédhető, esetleges “vis major” által bekövetkezett felhasználói kárért felelősséget nem vállal.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogaid

A tájékoztatás kéréshez való jog

Az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban tájékoztatást kérhetsz Castelbianco-tól , hogy

– milyen személyes adataidat,
– milyen jogalapon,
– milyen adatkezelési cél miatt,
– milyen forrásból,
– mennyi ideig kezeli,
– kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataihoz biztosított hozzáférést vagy kinek továbbította a személyes adataidat.

Castelbianco a kérelmedet legfeljebb 30 napon belül, az általad megadott elérhetőségre küldött elektronikus levélben teljesíti.

A helyesbítéshez való jog

Az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban kérheted, Castelbianco módosítsa valamely személyes adatodat (például bármikor megváltoztathatod az e-mail címedet vagy postai elérhetőségedet). Castelbianco a kérelmedet legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről az általad megadott elérhetőségre küldött levélben értesít.

A törléshez való jog

Az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban kérheted Castelbianco-tól a személyes adataid törlését.

A törlési kérelmet Castelianco abban az esetben utasítja el, ha a megrendelésed teljesítése folyamatban van. Amennyiben azonban nincs ilyen kötelezettség, akkor Cégünk a kérelmedet legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről az általad megadott elérhetőségre küldött levélben értesít.

Az adatkezelés korlátozásához való jog: https://www.privacy-regulation.eu/hu/18.htm

A tiltakozáshoz való jog:  https://www.privacy-regulation.eu/hu/21.htm

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetősége

Castelbianco mindent elkövet, hogy a személyes adatok kezelése a jogszabályoknak megfelelően történjen. Amennyiben úgy érzed ennek nem feleltünk meg, úgy kérlek írj nekünk az elérhetőségeim valamelyikére (email: info@fehervaryandrea.com, levelezési cím: 6500 – Baja, Klapka Gy. u. 16. )

Amennyiben úgy véled, hogy Castelbianco megsértette a személyes adatok védelméhez való jogodat az irányadó jogszabályok szerint jogorvoslattal élhetsz a hatáskörrel rendelkező szerveknél

  • kérheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., www.naih.hu) segítségét vagy
  • bírósági eljárást (polgári pert) kezdeményezhetsz. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – a választásod szerint – a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerinti törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét az alábbi linken keresztül tekintheted meg: http://birosag.hu/torvenyszekek).

Egyéb rendelkezések

Jelen Tájékoztatóra a magyar jog, különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései és az EU 2016/679 általános adatvédelmi rendelet szabályai (GDPR) az irányadóak. 

Amennyiben olyan kérdésed lenne, mely jelen Tájékoztató alapján nem egyértelmű, kérlek, írd meg nekem az elérhetőségeim valamelyikére (email: info@fehervaryandrea.com, levelezési cím: 6500 – Baja, Klapka Gy. u. 16.), és megválaszolom kérdésedet.

 

Pillants be AZ INDIA SOROZAT KULISSZATITKAIBA!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Most megajándékozlak kedvenc indiai slágereimmel!

Ajándék zenei válogatás