India sorozat – Karácsonyi ajánlat

7 498 Ft 5 990 Ft

MOST az In-Dia-Dal és In-Da-Lia könyveimet együtt 20%-os kedvezménnyel rendelheted meg és könyveid mellé most az alábbi ajándékokat is megkapod…

1. DEDIKÁLT KÖNYVJELZŐ
2. INDIAI SZERELMES ZENEI VÁLOGATÁS
3. INDIAI FILMES VÁLOGATÁS

Elfogyott

Kategória:

Beleolvastál? Hallottál róla? Ajánlották vagy egyszerűen csak érzed, hogy ennek az ajándéknak biztosan örülni fog, akit meg szeretnél lepni vele? Akkor ne hagyd ki egyedülálló karácsonyi ajánlatomat, és vedd meg a két könyvet együtt hihetetlenül kedvező áron!

MOST az In-Dia-Dal és In-Da-Lia könyveimet együtt 20%-os kedvezménnyel rendelheted meg és könyvekhez most az alábbi ajándékokkal is megleplek…

Dedikált könyvjelző

Ezzel a kis meglepetéssel szeretném viszonozni azt a bizalmat, amit belém fektetsz, amikor ezekre a könyvekre teszed le a voksod.

Indiai zenei válogatás

10+1 válogatott romantikus dal, amit a rendelést követően azonnal megkapsz e-mailben. Személyes élményeim alapján állítottam össze. Meglátod, India hangulata belengi majd az otthonod. 🙂 Háttérzenének is kellemes a karácsonyi készülődés alatt, de a klipek képvilága is „megér egy misét”.

Indiai filmválogatás

5+1 Szórakoztató, Indiával kapcsolatos filmet válogattam össze, ami szintén azonnal landol e-mailben. Nem kell a letöltésekkel bajlódnod, egy kattintással elkezdheted nézni, míg várod, hogy a könyvek megérkezzenek. Így még könnyebben ráhangolódhatsz ennek a távoli országnak a varázslatos világára.

+ Ingyenes vagy kedvezményes szállítás 10 000 Ft-os vásárlás esetén

Átvevőhelyen ingyenes, házhoz szállításnál 800 Ft-tal olcsóbb a szállítás díja. Ha esetleg több csomag megvásárlása mellett döntenél, ezzel köszönöm meg a választásod.

Házhoz szállítással:
Szállító partnerünk a Csomagküldő.hu

Szállítási díjak:
Átvevőhelyen: 595 Ft
Házhoz szállítással: 1395 Ft
Utánvétes fizetés esetén: +200 Ft
10 000 Ft felett ingyenes szállítás átvevőhelyen,
vagy 800 Ft-os bónusz házhoz szállítás esetén!

* Személyes átvételt illetve egyéb kupon kedvezményeket erre a termékcsomagra nem tudok biztosítani.

Pillants be AZ INDIA SOROZAT KULISSZATITKAIBA!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Most megajándékozlak kedvenc indiai slágereimmel!

Ajándék zenei válogatás